Booking

Fra optræden på Smukfest 2014

Ønsker du et hylemorsomt indslag til  festival, julefrokost, byfest, bryllup, konfirmation, polterabend, fødselsdag eller andet, så kontakt os på:

mail: booking@schweinschneil.dk – tlf. (Sune) 22877590

Vi giver et tilbud på et koncept, der passer lige til dit arrangement.

Schweinschneil Entertainment har skabt et 30-60 min. langt liveshow, der udover den vanlige dialog fra Danmarks Radio og YouTube indeholder diverse musikalske indslag. Der har været overvældende positiv respons på disse livearrangementer fra bl.a. Smukfest 2014, Zulu Comedy Festival 2013, 2014 og 2015, Skive Festival 2013, Nibe Festival 2011, comedyteateret “Ambassaden” i Aarhus, Aarhus Comedy Festival 2011 og 2012  og kulturarrangørerne Kulturmarkt.

Referencer:

MetteRJaribarh og Sune lagde huset ned, da de optrådte til Zulu Comedy Festival i Aarhus 2014. Billetterne blev solgt hurtigt og gæsterne havde en skøn aften med show og efterfølgende autografskrivning og fotografering.

Som arrangør er Sune og Kenni meget gode at samarbejde med. De er tjekkede, godt forberedte og oven i det super søde mennesker.

Mette Rønne
Co-founder og Kreativ Realisator
KULTURMARKT
HjulmanSuper sjovt show til en festlig lejlighed…Jaribahr og Sune gik rent ind og fik virkelig gang i lattermusklerne til årets julefrokost i Østfjendshallen i Mønsted.Med en kombination af sang, musik og sproglige misforståelser var der noget for enhver smag. Showet vekslede for publikum mellem højlydt latter og intens lytten, for at fange alle Jaribahrs sproglige finurligheder – ofte var det dog godt, at Sune hjalp os lidt på vej med forståelsen med sine ”opklarende” spørgsmål til Jaribahr…
Martin H. Andersen, deltager i julefrokosten i Østfjendshallen 2014.

fblogo

Heidi Gynther Møller

(efter Smukfest) Det var den skæggeste overraskelse at opleve disse 2. Anede ikke de eksisterede og har grinet af dem lige siden. De var sjovere end stand uppen…. Så på bøgescenen med dem til næste år 😉

 

fblogoSabina Sløk

Jaribarh og Sunes show med “No Sex and Violins” er rigtig godt! Jeg elsker at se det I laver og har fulgt med jer på Youtube. Er flad af grin, HELE tiden, haha! Tak for det – Man kommer altid i godt humør i jeres selskab. Håber at se meget mere til jer!

fblogoRonni Gudme

Har oplevet det sjoveste show her til aften 🙂 Få købt jeres billetter!!! Det parløb de to kører, er gennemført fantastisk 🙂

 

 

fblogo

Martin Dalberg Johst

Hey Sune.
Tak for sidst! Sys I var/er gode! Perfekt timing og “Fisseblade” hele vejen igennem, – griner hver eneste gang! Håber at se mere til jer igen 🙂

4 Replies to “Booking”

 1. Helle Asmussen

  Hej, jeg skal holde kobberbryllup med min mand på Tyrstrup Kro i Christiansfeld lørdag d. 1/8-2015 for ca. 30 gæster. Jeg tænkte jeg kunne præsentere jer i stedet for en tale? Er det muligt? Og pris?
  Vh Helle Asmussen

  Svar
 2. Bjarne Routhe

  Min kone bliver 50 og vi holder festen lørdag den 28. januar i Skanderborg. Hvad vil 15 – 30 min indslag kosten, og er der mulighed for en surprice.

  Jeg kan evt. give stikord så noget måske kunne laves på hende.

  De bedste hilsener og jeg føler mig total underholdt når I er på

  🙂 Bjarne Routhe

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *